شیارزن چیست؟ در پاسخ به این که دستگاه شیارزن چیست باید بگوییم وسیله ای است که در صنعت ساختمان سازی از آن برای ایجاد برش، شیار، حفره و قرار دادن لوله و کابل در دیوار و کف زمین استفاده میشود. درگذشته برای ایجاد شیار و برش از چکش و قلم استفاده میشد، این روش دقت، کیفیت و ایمنی کار را بسیار پایین میآورد. اما امروزه شیارزن این کار را راحت کرده است.
این دستگاه در دو نوع کلی یک تیغ و دو تیغ در بازار وجود دارد. اجزای تشکیل دهندهی آن عبارتاند از: گارد محافظتی آلومینیومی، کلید ضد غبار، صفحه گرانیت بر، شفت، آرمیچر بالشتک و بلبرینگ موتور.
مزیتهای دستگاه شیارزن چیست؟ استفاده از دستگاه شیار زن مزیتهای زیادی نسبت به روشهای قدیمی دارد که در ادامه به توضیح برخی از آنها میپردازیم.
دقت و کیفیت بسیار زیادی در ایجاد انواع برش و شیار در بلوک سبک دارد. قابلیت تنظیم عمق و پهنای برش را دارد. برای ایجاد برشهای عمیق در سطوح سخت بسیار مناسب است. سرعت بالایی دارد و باعث صرفهجویی در زمان میشود. به دلیل مجهز بودن به خروجی مکنده محیط کار را آلوده نمیکند. خروجی مکنده گرد و غبار ناشی از ایجاد برش را..
ماه: نوامبر 2022
نصب وال هنگ
نصب وال هنگ گبریت وال هنگ ها را می توان به عنوان یکی از بهترین و مناسب ترین مدل های توالت فرنگی دانست که در سرویس بهداشتی های امروزی استفاده می شود. محبوبیت این مدل از محصولات باعث شده تا روز به روز تعداد بیشتری از آن ها در داخل بازار به کار گرفته شود. با این حال قشر قابل توجهی از مصرف کنندگان هنوز به خوبی با نحوه نصب وال هنگ آشنایی ندارند.
در واقع اکثر آن ها به خوبی مزایا و کاربردهای بینظیر این محصول منحصر به فرد را درک کرده اند، آن ها نمی دانند که چگونه آن را به شیوه ای مناسب در داخل سرویس بهداشتی خود نصب کنند.
همین عامل موجب سردرگمی آن ها شده و گاها مشتریان را از خرید آن پشیمان میکند.
ما در ادامه این مقاله سعی داریم تا مروری کوتاه بر روی چگونگی نصب وال هنگ و مراحل آن داشته باشیم.
لذا اگر این موضوع هم باعث سردرگمی شما عزیزان شده، بهتر است حتماً ما را تا انتهای این مقاله همراهی فرمایید.
معرفی وال هنگ گبریت (فلاش تانک گبریت) قبل از این که بخواهیم به شرح مراحل نصب وال هنگ بپردازیم، بهتر است ابتدا مروری کوتاه بر روی ماهیت خود این محصول داشته باشیم.
بدون شک این موضوع میتواند درک شما ا..
وال هنگ چیست؟
وال هنگ چیست؟ وال هنگ ها را می توان یکی از بهترین و البته مناسب ترین نوآوری هایی دانست که طی چند دهه گذشته، پای خود را به دکوراسیون داخلی خانه ها باز کرده است. همین عامل سبب شده تا بخش قابل توجهی از معماران و طراحان داخلی دکوراسیون، به سمت آن روی آورند. با این حال کم نیستند افرادی که هنوز ماهیت واقعی آن را به خوبی درک نکرده و با نقاط قوت آن آشنایی ندارند.
این موضوع باعث میشود تا در پروسه انتخاب، دچار سردرگمی شوند. ما در ادامه این مقاله سعی داریم تا مرور واضحی بر روی وال هنگ و مزایا و معایب آن داشته باشیم؛ لذا اگر این واژه هم برای شما ناآشنا بوده و تمایل دارید تا ماهیت آن را بهتر بدانید، حتما را تا انتهای این مقاله همراهی فرمایید.
معرفی وال هنگ در حالت کلی واژه وال هنگ به معنی آویزان از دیوار است. این واژه به لوازمی گفته میشود که فاقد پایه بوده و به دیوار متصل می شوند.
غالباً این عبارت در ایران، به توالت های فرنگی و روشویی هایی گفته میشود که به دیوار متصل بوده و فاقد پایه هستند.
این گروه از لوازم، عموما به دیوار متصل شده و سیستم لوله کشی آن ها نیز در داخل دیوار خواهد بود.
این موض..
دال بتنی چیست؟
دال بتنی سقف یکی از قسمت های حائز اهمیت بخش سازه ساختمانی است که باید از مقاومت و وزن مناسبی برخوردار باشد و بتواند نیروهای وارده را تحمل کند تا دچار آسیب نگردد. سیستم ها و روش های مختلفی برای اجرای آن وجود دارد که متناسب با پروژه انتخاب می شود. دال بتنی یکی از این روش ها است که ما قصد داریم تا در ادامه مرور واضحی بر روی آن داشته باشیم.
معرفی دال بتنی دال یک کلمه فرانسوی است که به یک عضو سازه ای ساختمان امروزی گفته می شود. دال بتنی نوعی سقف به صورت پیوسته از مصالح همچون بتن و فولاد ساخته می شود.
از دال های بتنی می توان در کارهای مختلف استفاده کرد و فقط برای سقف های ساختمانی نیست.
می توان از این دال ها برای ساخت عرشه پل ها، سد، کف سازی های متفاوتی هم استفاده کرد.
نکته ای که وجود دارد این است که دال بتنی بیشتر برای سقف طبقات استفاده می شود و معمولا ضخامت این سقف ها بین ۱۰تا ۵۰ سانتی متر است.
دال هایی که ضخامت کمتری داشته و عموما از ۱۰ سانتی متر کمتر هستند، برای سنگ فرش ها استفاده می شوند.
انواع دال بتنی دال های بتنی انواع زیادی دارند که هر کدام از آن ها ویژگی ها و ساختار مختص به خو..
آشنایی با بلوک نمادار
آشنایی با بلوک نمادار ایجاد نمای زیبا برای قسمت بیرونی ساختمان را می توان جزو مهمترین خواسته هایی دانست که اغلب مالکان ساختمان به دنبال آن هستند. در واقع فلسفه به وجود آمدن انواع پلاستر ها و نماهای مختلف نیز همین زیبایی است. اما اغلب این روش ها، باعث افزایش وزن آن ها می شوند که در نهایت منجر به کاهش مقاومت کلی ساختمان خواهد شد. بلوک نمادار یکی از بهترین و البته مناسب ترین انتخاب هایی است که مشتریان در این حیطه می توانند داشته باشند.
در واقع این مدل بلوک برخلاف نمونه های سنتی، دارای شکل و طرحی زیبا است. از طرفی دیگر استفاده از آن آسان بوده و هزینه های مناسبی دارد.
مجموع این عوامل در کنار هم دیگر باعث می شود تا هزینه ساخت بنا با استفاده از این متریال ها به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند.
با این حال کم نیستند افرادی که هنوز اطلاعات جامعی در رابطه با بلوک نمادار نداشته و جنبه های مختلف آن را نمی دانند.
ما در ادامه این مقاله سعی داریم تا تمام جنبه های این محصول بی نظیر را برای شما عزیزان بررسی کرده و نکات مختلف پیرامون آن را خدمت شما بیان کنیم.
لذا اگر به دنبال آشنایی با بلوک نمادار هستید، ..
سقف کوبیاکس چیست؟
سقف کوبیاکس چیست؟ سقف هایی با عرض بلند را می توان جزو ارکانی دانست که در مکان هایی نظیر پارکینگ ها، بیمارستان ها و… استفاده می شود. همین عامل هم باعث شده تا روش های مختلفی برای اجرای آن ها پیاده شود. سقف کوبیاکس را می توان به عنوان یکی از بهترین و البته مناسب ترین راهکار هایی دانست که برای این موضوع فراهم شده است.
در واقع این تکنیک می تواند امکان ساخت سقف هایی با دهانه بلند و وزن اندک را فراهم کند. همین عامل هم باعث شده تا در طی دهه های گذشته، مورد توجه تعداد بسیار زیادی از معماران و بنایان قرار گیرد.
با این حال کم نیستند افرادی که اطلاعات جامعی پیرامون این مدل از محصولات ندارند. ما در ادامه این مقاله سعی داریم تا مروری بر روی این مدل از سقف ها داشته و جنبه های مختلف آن را خدمت شما عزیزان بیان کنیم؛ لذا بهتر است ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
معرفی سقف کوبیاکس ساخت بناهایی با دهانه بلند و سقف های عریض را می توان جزو رویاهایی دانست که از دیر باز ذهن معماران را به خود درگیر کرده بود.
در واقع اگر بخواهید یک سقف با دهانه بلند ایجاد کنید، یقینا وزن آن به حدی خواهد بود که اسکلت ب..
آخرین دیدگاهها