نکات مهم درباره آرماتوربندی | سایت مهندسی عمران

نکات مهم درباره آرماتوربندی | سایت مهندسی عمران

نکات مهم درباره آرماتوربندی…….
۱- از آماتور های زنگ زده و یا آغشته به روغن نباید استفاده گردد و در صورت وجود آلودگی باید ابتدا به پاکسازی آنها قبل از اجرا اقدام نماییم.

بقیه درادامه مطلب

۲- خاموت ها که میلگرد های عرضی هستند وظیفه ی نگهداری آماتور های طولی را دارند و جلوگیری از کمانش آماتور های طولی در هنگام فشار بسیار زیاد پس دقت گردد که رعایت ضوابط خاموت گزاری کم احمیت تر از آماتور اصلی نیست.

۳- فاصله ی خاموت ها از یکدیگر باید حدود بیست سانتی متر باشد یا همان یک وجب با دست که به راحتی میتوان اندازه گرفت.

۴- خاموت ها باید به وسیله ی سیم آماتور بندی به آماتور های طولی بسته شود در واقع به وسیله ی سیم آماتور بندی به تمام میلگرد های طولی مهار شوند.

۵- تمام میلگرد ها باید توسط قیچی مخصوص بریده شوند و نباید میلگرد ها را توسط دستگاه هوا برش برید زیرا باعث میشود چند سانتی متر بریده شده با حرارت غیر قابل استفاده باشد.

۶- از خم کردن آماتور در دمای پایین تر از پنج درجه سانتی کرد خودداری گردد و نباید آماتور ها را که خم کردیم باز و بسته کنیم برای خم کردن دوباره و شکل دادن مجدد و باید تمام میلگرد ها به صورت سرد و با دستگاه مکانیکی خم شوند.

۷- فاصله ی بین میلگرد ها تا سطح قالب بندی باید حداقل پنج ممیز دو سانتی متر باشد تا پوشش بتنی روی میلگرد ها دارای ضخامت مناسبی باشد.

این کار علاوه بر ایجاد پیوستگی بین بتن و میلگرد از زنگ زدگی و خوردگی میلگرد ها را محافظت میکند.

دیدگاهتان را بنویسید